***NOU*** FORMULARUL D230 – 2021

Directioneaza 3,5% din impozitul pe venit Asociatiei pentru Natura si Protejarea Mediului prin completarea Formularului 230.

Conform Codului Fiscal, contribuabilii pot directiona 3,5% din impozitul pe venit datorat pentru anul fiscal anterior catre o entitate non-profit sau o entitate de cult.

Daca doriti ca acest procent din impozitul pe care deja l-ati platit catre bugetul de stat sa fie redirectionat catre A.N.P.M. si astfel sa sprijiniti activitatea noastra, urmati in ordinea mentionata pasii de mai jos, cel mai tarziu pana la data de 25.05.2021:

Pasul 1: Completeaza formularul 230

Daca in anul 2020 ai realizat venituri din salarii, venituri asimilate salariilor sau din pensii, venituri din activităţi independente/ activităţi agricole, impuse pe bază de normă de venit si alte venituri pentru care se aplica formularul (vezi in instructiunile de completare in ce cazuri poti completa formularul) atunci descarca de aici formularul 230 precompletat cu datele A.N.P.M.

Pasul 2: Completeaza formularul

Atentie!: Formularul se completeaza de mana!

Gasesti aici  instructiuni detaliate despre modul de completare a formularului.

Pasul 3: Depune formularul

Var. 1: Preda formularul 230, completat si semnat de tine, unui reprezentant A.N.P.M. pana cel tarziu in data de 20.05.2021 si il vom depune noi la ANAF in numele tau.  Comunicat Ministerul Finantelor Publice

Var. 2: Depune / trimite personal formularul la ANAF:

– la registratura organului fiscal de care apartii;

–  prin posta, cu scrisoare recomandata cu confirmare de primire catre organul fiscal de care apartii.

Var. 3: Depune formularul ONLINE, prin serviciul Spatiul privat virtual la adresa pfinternet.anaf.ro

Var. 4: Depune formularul ONLINE, semnat electronic cu certificatul digital calificat prin portalul decl.anaf.mfinante.gov.ro

Important: Formularul 230  trebuie depus la Administratia Financiara  pana la data de 25.05.2021!